Buli van

2009.05.17. 01:03

Szombat este van, a szembe-szomszéd bulit tart, amire ugyan engem is hívott, de nem ismerek rajta kívűl senkit a társaságból, és nem érzem, hogy ott lenne a helyem...

A fiának van a "ballagási" ünnepsége, persze amolyan amerikai módra: kertiparti, grill, sör, zene.

Tóparton lakunk, csendes övezet, de érdekes módon egy-egy ilyen parti senkit sem zavar... sőt, beugranak a szomszédok is, megisznak egy sört, gratulálnak a srácnak.

Beszéltem Will-el, és mondta, hogy egy motort ajándékoz a fiának. No nem kell elszaladnia és vennie egy újat, hiszen a saját Harley-je mellett van egy másik, egy régebbi, és csak kicsit le kellett porolnia, hiszen régóta nem használta már. De nem sok mérföld van benne, talán 15 ezer. és egy Harley 50 évesen is Harley marad majd, emez meg csak 12, azt hiszem. Szép motor, egyszerű, nem is túl nagy, szóval jó lesz a srácnak.

Azt hiszem a motor tényleg tetszhet, mert a délután 15 percenként beröffentette, gondolom érdeklődők kíváncsiságának kielégítése céljából. Szép hangja van, nem sok tompítás van a kipuffogóján. 

Érdekes látni, hogy milyen is az élete egy átlag ameriakinak. Az elmúlt évben követtem kicsit. Vállalkozóként dolgozik, építési vállalkozóként. Saját gépei vannak, és a fiaival dolgoznak az év nyári időszakában. Télen nem sokmindent csinál, inkább csak karbantartással foglalkozik, és a hobbijának hódol: katonai járműveket bütykölget. Abból pedig van neki bőven. Először is egy Hummer, mégpedig az egyes, katonai változat. Pár éve vette, és nagyon szereti. Aztán van két katonai teherautója (ponyvás), amolyan csapatszállító. Aztán két kisebb terepjáró, és talán egy lánctalpas jármű is. Szeretnek találkozókra járni, felújítani, foglalkozni vele.

Ja, az utcánkban van két tank is , azokról majd később...

A bejegyzés trackback címe:

https://ciro.blog.hu/api/trackback/id/tr111125953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása