Ukrajna, még egyszer

2010.05.10. 21:48

Érdekes dologra lettem figyelmes Kijevben. Elgondolkodtató... Eltűntek a Ladák az utakról. Az autópark teljesen átalakult, mióta legutóbb arra jártam. Az utakon megtalálható az összes nyugati autó, a látkép olyan mint bármely másik nyugati ország városában. Illetve nem teljesen: ennyi Lexus-t, Mercedes-t, Porche-t illetve Rolls Roys-ot  én még soha sehol nem láttam, pedig azt mondják az amerikaiak jól élnek :) Elképesztő, hogy az utakon lévő autók 20-30 százaléka a fent említett márkák közül kerül ki.

A várost nagyon rendbe rakták. A főbb utak rendezettek, a belváros szép, és a terek zöldek, tiszták, tele virággal. Természetesen ha a mellékutakat is megnézzük, akkor van még tennivaló, de az irány mindenképpen biztató.

És azt látom, hogy pénz van, és olybá tűnik, hogy a város jó irányba fejlődik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciro.blog.hu/api/trackback/id/tr91991108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása